Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy på vei til Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene skal ha det til at Nintendos neste konsoll lanseres neste år, og ser vi på spillplanene til Nintendo tyder mye på det. Det er nemlig få spill vi vet kommer til Wii U neste år. Foruten Splatoon, Super Mario Maker og Xenoblade Chronicles X har ikke Wii U-eiere jublet høyt den siste tiden. Det virker faktisk som om det eneste som har skapt litt begeistring utenom disse er annonseringen av The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Vel, likte du den nyheten vil du nok like denne også.

Nå har nemlig sensurorganet ESRB satt sin dom over Super Mario Galaxy til Wii U.

Super Mario Galaxy 2 har allerede vært tilgjengelig på Virtual Console en god stund. Det samme det første spillet vært på det japanske markedet, og nå tyder ting altså på at det kommer disse veier også.

Super Mario Galaxy

Relaterte tekster

Super Mario GalaxyScore

Super Mario Galaxy

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Verdens beste rørlegger leverer et av de beste plattformspillene i historien. Nintendos største stjerne vender tilbake...

5
Super Mario Galaxy på vei til Wii U

Super Mario Galaxy på vei til Wii U

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryktene skal ha det til at Nintendos neste konsoll lanseres neste år, og ser vi på spillplanene til Nintendo tyder mye på det. Det er nemlig få spill vi vet kommer til...Loading next content