Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Super Mario-minispill opprettet i Halo Infinite

Dette er ikke 1-1-scenen vi husker fra Super Mario Bros.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forge var en av de tingene som ble forsinket da Halo Infinite ble lansert, og bidro til at mange ble skuffet over starten. Heldigvis kom den sent i fjor, og siden da har den blitt kontinuerlig forbedret.

I dag er det mulig å lage stort sett alt mulig med verktøyene, inkludert Pokémon-kamper, Tower Defense-minispill og... Super Mario Bros. Sistnevnte er bokstavelig talt en Super Mario Bros.-scene laget med Halo Infinite, og selv om det absolutt ikke ser like morsomt ut som Super Mario Bros. Wonder - er det likevel imponerende å se hva fansen kan gjøre med Forge-verktøyene fra 343 Industries.

Mint Blitz har laget en video med et par av disse svært alternative modusene. Alle laget med Forge av spillfellesskapet, inkludert Mario-nivået. Sjekk den ut nedenfor.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content