Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Party

Super Mario Party lanseres på Nintendo Switch i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange har lurt på når Nintendo ville komme med noen av de klassisk sports- og party-spillene sine på Nintendo Switch, og i kveld fikk vi svar på sistnevnte.

Under kveldens Nintendo Direct kunne selskapet avsløre at Super Mario Party lanseres til Nintendo Switch den 5. oktober. Dette spillet vil selvsagt komme med nye figurer og minispill. Flere av de nye minispillene virker å være skapt spesielt med Switchs funksjoner i tankene. Annonseringstraileren viser blant annet et panservognspill hvor kartet man kjemper på er fordelt på to Switch-skjermer, et syklespill hvor man må svinge en Joy-Con så raskt som mulig fra side til side for å gå fremover, og fler. Du kan regne med å høre mer om disse og resten de kommende dagene og månedene, så vi får se om gamle favoritter får en oppgradering også.

HQ
Super Mario Party

Relaterte tekster

0
Super Mario PartyScore

Super Mario Party

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Super Mario Party er nesten som om Nintendo har blitt inspirert av en viss velkjent amerikansk president og sagt: «Let's make Mario Party great again!» Det har de jaggu fått til også!Loading next content