Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Sunshine

Super Mario Sunshine kommer snart!

Den lille kompakte VVS mannen fra Japan debuterer på GameCube den 26. August i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den lille kompakte VVS mannen fra Japan debuterer på GameCube den 26. August i USA, og det er gode nyheter, for selv om Amerikanerne alltid får spillene før oss stakkars Europeere, så er det en gylden regel rundt utgivelses datoer på spill i USA og Europa.

Det er nemlig slik at når et spill kommer ut i USA, så går der sjelden mer enn en måned før vi ser det på våre breddegrader, og hvis Mario Sunshine ikke er en av unntakene som noen ganger dukker opp, så skulle vi muligens kunne se Mario ta sine første skritt på GameCube, mot slutten av September her i Norge.

Relaterte tekster

0
Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ryktene løper løpsk opp mot årets E3 messe og de ferskeste dreier seg om Super Mario Sunshine og spillets produsent Takeshi Koizumi. Han har nemlig ymtet innpå om en ny annonsering ved messen, men er det fortsettelsen til Mario Sunshine?

0
Super Mario Sunshine på GBA

Super Mario Sunshine på GBA

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Vi trodde ikke det ikke kunne la seg gjøre, men nå har geniene hos Nintendo gjort det umulige. Super Mario Sunshine er laget til GBA!

0
Super Mario Sunshine side skinner

Super Mario Sunshine side skinner

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ja, i dag er altså dagen de heldige amerikanerne kan boltre seg med Super Mario Sunshine. Europeiske gamere må heldigvis ikke vente halve eller hele år, og får spillet i starten av oktober. Derfor er vel en tur innom den nyåpna siden på sin plass.Loading next content