Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Super Meat Boy i Rock Band 3

Utfordrende spill blir til utfordrende låter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rock Band-fans og de av oss med smak for plattformspill kan snart glede seg til å jamme løs med tre numre fra Super Meat Boy i Rock Band 3.

Ifølge komponisten Danny Baranowsky skal låtene være god snacks for spillere som har oppnådd 100% i Dragonforce. De tre sangene fra Meat Boy-lydsporet er The Battle of Lil' Slugger, Can o' Salt og Betus Blues. Alle er remikset og forlenget.

Det foreligger ingen konkret lanseringsdato per nå, annet enn at det blir i etterkant av oppdateringen til Rock Band Network 2.0 (som slippes 15. februar). Etter denne oppdateringen blir det for øvrig ikke mulig å hente DLC til Rock Band og Rock Band 2.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content