Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Super Meat Boy til mobilen

Kjøttgutten skal invadere IOS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Indieklassikeren Super Meat Boy har allerede gjort suksess på PC/Mac og Xbox 360, og nå skal det beintøffe spillet også slippes til mobile plattformer. Det melder utvikler Team Meat selv på sine nettsider.

Foreløpig har bare IOS-versjonen av Super Meat Boy: The Game blitt bekreftet, men utviklerne har forklart at vi også vil se spillet på andre plattformer, formodentlig Android og/eller Windows Phone.

Videre forklares det at spillet er bygd opp fra grunnen av med touchskjerm i tankene. Denne avgjørelsen ble først og fremst tatt fordi originalspillet stiller svært strenge krav til presisjon, og derfor var uegnet for touchskjermkontroller.

Det har vært endel spekulasjoner rundt hvorvidt dette var en aprilspøk fra Team Meat, men ifølge utviklerne selv er dette ikke tilfellet.

Innlegget på selskapets nettsider ble dessuten offentliggjort den 31. mars, og Team Meat har tradisjon for å legge frem ekte annonseringer den 1. april.

Super Meat Boy
Det første bildet av Super Meat Boy: The Game.

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content