Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Super Meat Boy utvides

Oppdatering legger til 140 nye brett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har jobbet deg gjennom det krevende Super Meat Boy på PC og fortsatt er sugen på mer har vi en god nyhet til deg. En oppdatering til spillet er nemlig blitt sluppet på Steam, og denne la til hele 140 flunkende nye brett.

Eneste haken er at du må samle inn minimum 20 såkalte bandages før du får tilgang til dem.

De nye brettene er en blanding av brukerskapte utfordringer, og brett utvikleren Team Meat har designet. Forholdene ligger derfor til rette for et variert sett med nye oppgaver kjøttgutten kan bryne seg på.

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content