Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Super Smash Bros oppdateres med patch 1.1.6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi kjenner ikke til noen planer om flere tilleggsfigurer, brett eller annet innhold til Super Smash Bros for Wii U (eller til 3DS-versjonen for den sakens skyld), og derfor er patch 1.1.6 et aldri så lite mysterium. Det er nemlig snakk om 325 megabyte til 3DS, og mange mistenker at den inneholder nytt spillinnhold, eller i det minste er en forberedelse til noe som skal komme.

Det er ikke snakk om å avsløre noen flere detaljer eller en dato fra Nintendos side, men sannsynligvis er dette kun balanseringene som fansen har bedt om.

HQ
Super Smash Bros for Wii U

Relaterte tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Super Smash Bros kommer endelig til Wii U, og som forventet er det kaotisk, storslagent og selvfølgelig morsomt. Vi har satt karakter...

0
Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Sam Bishop

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og...Loading next content