Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Swing Away Golf

Swing Away Golf

Konseptet i Swing Away Golf ligger så fjernt fra de traditionsrike Links- og PGA-spill som mulig, men allikevel mener vår anmelder, at spillet holder mål på sin helt egen måte.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Golf er per stereotyp definisjon en distansert gentlemanns-sport, hvor rike forretningsfolk farer rundt i minibiler på veltrimmede, "hullete" gressplener og spiser kaviar og drikker champagne, mens de forhandler om millionbelæp. Disse fordommer blir gjort til skamme i T&E Softs siste arkadespill, Swing Away Golf, til Playstation 2. Ikke bare introduserer spillet en rekke nye spennende tiltak, men med blendende grafikk, fengslende gameplay og en alternativ humoristisk innfallsvinkel er spillet dessuten ett av de beste arkadespillene noensinne!

HQ

Tigeren, bjærnen og alle de andre
Konseptet i Swing Away Golf ligger så fjernt fra de tradisjonsrike Links- og PGA-spillene som mulig, men spillet inneholder allikevel en rekke av de mer tradisjonelle mulighetene, alt fra banale treningsævelser til stærre turneringer. Spillets absolutte trekkplaster er "story mode", hvor man, foruten å åpne opp for en masse nye spillmuligheter, flere baner og flere golfspillere, kan præve å fære sin golfspiller fra syvende potetrekke til matchplay om mesterskapet. Turneringsseiere gir innledningsvis erfaringspoeng, så ditt alter ego på gressmatta kan forbedre sine ferdigheter, men så snart man trer inn i de proffesjonelles rekker, spilles det om harde kontanter (brukes til innkjæp av nytt utstyr) såvel som spesielle spillere, flere baner og lignende.

Selv den mest herdede golfspiller bær, under alle omstendigheter gjennomgå treningsævelsen, fordi Swing Away Golfs gameplay er ganske dypt og en masse små detaljer skal mestres. Her er det snakk om en rekke viktige fasetter, alt fra valg av kælle og chip- ins til å mestre vindens innvirkning på ditt spill og kunsten å putte. Det vanskeligste aspektet er dog utvilsomt æsvingmeteretæ, hvor selve slaget skal utfæres. Det er uhyggelig vanskelig å mestre, da selv det minste avvik kan resultere i et mislykket slag. Etter et par timers intensiv trening er man allikevel inneforstått med spillets styring, og vanskelighetsgraden faller (heldigvis) betydelig.

Visuellt i verdensklasse
Den visuelle revolusjonen, også kalt Playstation 2, har selvfælgelig også forplantet seg til Swing Away Golf. Tegneseriestilen er velvalgt og ekstremt gjennomfært, hvilket kommer vakkert til uttryk gjennom banenes mange detaljer. Trærne, bladene, ja selv flagget svaier kunstnerisk ved selv den minste vind, mens vannet virker tilstrekkelig kjælig og skremmende fra en golfspillers perspektiv. For å avrunde det pene visuelle inntrykket, er selve karakteranimasjonene humoristiske såvel som flott tegnet. Alle disse lekre visuelle detaljene går med andre ord opp i en helhet og skaper en av de mest overbevisende visuelle prestasjoner noensinne, i et dedikert arkadespill!

Rent musikalsk leverer Swing Away Golf noen realistiske lydeffekter, mens bakgrunnsmusikken er tilstrekkelig anonym og tilpasset. Dessverre er det ikke den store variasjonen i spillets muzak, og noen litt mer overbevisende musikalske låter ville også ha gjort mye for spillets lydkarakter.
Holdbarhet forlenges i kraft av golfspillernes forskjellige egenskaper. Dine taktiske utlegg avhenger nemlig helt og holdent av golfspillerens egenskaper (eventuelle sjæer har også litt å si), slik at en hardtslående, mindre teknisk orientert golfspiller vil foretrekke lange drives frem mot pinnen, fremfor mer tekniske og kontrollerbare skruballer. Det gir spillet en utrolig dybde og holdbarhet, og med det geniale, varierede banedesignet er det med andre ord lagt opp til bættevis med god underholdning foran skjermen - perfekt i selskap med vennene dine.

Dette er en annonse:

Sving bare læs!
Det er virkeligt vanskelig å sette en finger på noe i Swing Away Golf, og den manglende variasjonen på lydsiden klarer på intet tidspunkt å ædelegge det fantastiske inntrykket, spillet etterlader. Når alt kommer til alt er Swing Away Golf derfor ett av de mest levende, fengslende og morsomme arkadespill noensinne, og med en pen visuell side og en utmerket karrieredel, er her utvilsomt underholdning nok til de færste mange dagene. Så grip ditt 3`er-jern, få på deg i tweedjakka og stikk ned til din nærmeste spillforhandler og skaff deg Swing Away Golf!

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Uhyre fengslende og humoristisk gameplay. Stor variasjon og mange muligheter.
-
Bakgrunnsmusikken kan bli ensformig i lengden.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Swing Away GolfScore

Swing Away Golf

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Konseptet i Swing Away Golf ligger så fjernt fra de traditionsrike Links- og PGA-spill som mulig, men allikevel mener vår anmelder, at spillet holder mål på sin helt egen måte.Loading next content