Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madame Web

Sydney Sweeney skal spille Spider-Woman i en Madame Web-spin-off

"Jeg er veldig spent på om det kommer til å bli et kraftverk av tøffe kvinner som verden kan se."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spider-Man-spin-offen Madame Web har premiere i februar 2024, og Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) spiller hovedrollen. En annen kjent skuespillerinne som er bekreftet til filmen, er Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus), men så langt har det ikke blitt avslørt hvilken rolle hun spiller. Inntil nå.

HQ

Sweeney sier selv til magasinet Total Film (via Games Radar) at hun spiller rollen som Julia Carpenter, også kjent som Spider-Woman (nærmere bestemt den andre Spider-Woman), i den kommende filmen. Og det virker som om hun hadde det veldig gøy med de andre kvinnelige hovedrollene. Hun sier:

"Jeg kunne ikke vært mer begeistret. Jeg gleder meg til å snakke om det. Jeg gleder meg til å være sammen med jentene jeg filmet med - Dakota, Isabela og Celeste. Vi hadde det så gøy sammen. Og jeg gleder meg til å vise verden at det kommer til å bli et kraftverk av tøffe kvinner."

Hvilke forventninger har du til Madame Web?

Madame Web

Relaterte teksterLoading next content