Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Syv partnere har gått sammen med Ubisoft om 2024 Six Invitational.

Arrangementet pågår for øyeblikket i Brasil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akkurat nå er 2024 Six Invitational i full gang. De beste Rainbow Six: Siege -lagene fra hele verden har strømmet til Sao Paulo i Brasil for å konkurrere om en del av premiepotten på flere millioner dollar og for å bli kåret til den neste verdensmesteren.

I forbindelse med dette arrangementet har Ubisoft avslørt at de har inngått partnerskap med sju individuelle selskaper for å sikre at SI2024 blir presentert på best mulig måte.

Intel Ubisoft har valgt Lenovo som offisiell partner for arrangementet, Lenovo som offisiell partner for bærbare datamaskiner, JBL som offisiell partner for eksterne enheter, Eureka Ergonomics som offisiell partner for spillstoler, Kingston Technology som offisiell partner for SSD-er, CTRL som offisiell partner for informasjonskapsler og Aura som offisiell partner for fiber.

Hvert av de syv selskapene er representert på arrangementets tv-kanaler, og de ulike produktene deres brukes også av de profesjonelle spillerne i turneringen.

SI2024 avsluttes 25. februar, når den store finalen avholdes foran et live-publikum på Ginásio do Ibirapuera.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content