Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends: Wild Rift

T1 former League of Legends: Wild Rift-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

T1 har gått i fotsporene til deres sør-koreanske kolleger fra KT Rolster og laget deres eget esportlag til League of Legends: Wild Rift (via Dot Esports). Laget er under ledelse av sjefstrener Jun og består av JJong (top), JY (jungle), Core (mid), Haru (ad carry) og PenGuin (support).

Avsløringen av laget skjer før Riot har annonsert deres planer for Wild Rift i regionen, men da flere sør-koreanske esportorganisasjoner nå begynner å forme lag til spillet, kan vi forestille oss at en offisiell lansering av planene ikke er så langt unna. I mellomtiden kan vi nok regne med at enda flere lag slutter seg til den spirende esporten i nærmeste fremtid.

League of Legends: Wild Rift

Relaterte tekster

0
Immortals avslører Wild Rift-lag

Immortals avslører Wild Rift-lag

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke League of Legends-fokuserte esports-organisasjoner har vist interesse for å prøve seg i League of Legends: Wild Rift den siste tiden, og nå er det altså...Loading next content