Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: Lightfall

Ta en nærmere titt på Destiny 2: Lightfalls Strand-underklasse

En annen trailer har vist hvordan Guardians vil kunne bruke det nye settet med evner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie har delt en ny titt på den kommende Destiny 2-utvidelsen, Lightfall. Denne nye traileren dreier seg hovedsakelig om den nye underklassen av evner kjent som Strand, og viser de nye settene i videre herlighet.

Som Osiris sier i traileren, "Strand flyter gjennom deg, da den flyter gjennom alt", og du kan se dette tydelig fordi Broodweaver Warlocks, Threadrunner Hunters og Berserker Titans alle bruker en kombinasjon av ødeleggende nye angrep og flytende bevegelser for å overvinne utfordringene i Neptuns Neomuna by.

Underklassen, som vi kan se, utstyrer Guardians med bolas, spretterter, bølgeangrep og så mye mer, alt i forsøk på å skape et evnesett som trives med å fortrenge fiender og luftkrig.

Sjekk ut Strand i detalj nedenfor, og sørg for å prøve de nye evnene selv når Destiny 2: Lightfall kommer til PC, PlayStation, og Xbox den 28. februar.

HQ
Destiny 2: Lightfall
Destiny 2: LightfallDestiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall
Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

Relaterte teksterLoading next content