Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA 2K16

Take-Two saksøkt for tatoveringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har sett mange merkelig søksmål opp gjennom tidene. Lindsay Lohan saksøkte Rockstar for at en GTA V-karakter liknet på henne, mens Activision har blitt saktsøkt flere ganger for karakterer i Call of Duty-spillene. Slikt kan nok utgiverene forvente, men denne varianten har vi ikke sett på en stund.

ESPN melder nemlig at Take-Two nå saksøkes for å bruke enkelte tatoveringer spillerene har i NBA 2K16. Studioet Solid Oak Sketches eier nemlig designet på tatoveringer spillere som LeBron James og Kobe Bryant har på kroppen, og liker ikke at de er brukt i spillet uten lov. De skal ha kontaktet Take-Two tidligere for å forhandle med dem om rettighetene til å bruke tatoveringene, men det kan virke som om utgiveren ikke var interessert i å betale 1,1 millioner amerikanske dollar for blekket.

NBA 2K16

Relaterte tekster

0
GR Live tester Playstation Plus-spillene

GR Live tester Playstation Plus-spillene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Juni ble en rimelig solid måned med tanke på tilbudet til alle med Playstation Plus, og i dagens sending av Gamereactor Live skal vi se på hva som ligger på bordet....

1
Take-Two saksøkt for tatoveringer

Take-Two saksøkt for tatoveringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi har sett mange merkelig søksmål opp gjennom tidene. Lindsay Lohan saksøkte Rockstar for at en GTA V-karakter liknet på henne, mens Activision har blitt saktsøkt flere...Loading next content