Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Berseria

Tales of Berseria annonsert med kvinnelig hovedrollefigur

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vestlige rollespillentusiaster forrige uke kunne glede seg over annonseringen av Fallout 4, var det en annen rollespillserie som sto i sentrum i Japan i helga.

Under den årlige Tales of Festival, som ble arrangert på lørdag, kunne Bandai Namco annonsere et nytt spill i den populære Tales-serien. Det nye spillet går under navnet Tales of Berseria og lanseres til PS3 og PS4, noe som betyr at serien tar steget over i den nye konsollgenerasjonen.

To nyheter om det kommende spillet viser at Bandai Namco ønsker å kjøre serien i en ny retning. Den første er at serien går bort fra sin faste formel med to hovedpersoner (en av hvert kjønn) og kun kjører én hovedperson denne gangen. Den andre er at hovedpersonen i Tales of Berseria er kvinnelig og går under navnet Velvet.

Lanseringsdato og -regioner for spillet er fortsatt ikke annnonsert, men med tanke på at de senere spillene i Tales-serien har blitt lansert utenfor Japans grenser er det grunn til å håpe.

Tales of Berseria

Relaterte tekster

4
Tales of BerseriaScore

Tales of Berseria

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Tales of Berseria er her, med seriens aller første kvinnelige hovedperson. Skal denne dystre og mørke helten bringe spillene til nye høyder?

0
Vinn kul Tales of Berseria-pakke!

Vinn kul Tales of Berseria-pakke!

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Bandai Namco startet året med å slippe Tales of Berseria, og vi har mottatt en pakke som burde kunne friste fans av serien. I tillegg til en promo-versjon av spillet til...

0
Vi sjekker ut Tales of Berseria

Vi sjekker ut Tales of Berseria

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fredag kunne Bandai Namco endelig slippe deres neste kapittel i den populære JRPG-serien Tales, altså Tales of Berseria, og derfor inviterte vi Sophia tilbake til...

0
GR Live tester Tales of Berseria

GR Live tester Tales of Berseria

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tales of Berseria er det neste kapitlet i Tales-serien, og det slippes i morgen. Vi har imidlertid fått tak i spillet i forkant, og mens vår egen David jobber på spreng...

1
Vi tester Tales of Berseria-demoen

Vi tester Tales of Berseria-demoen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live kastet seg ut i demoen av det japanske rollespillet Tales of Berseria. I løpet av sendingen rakk vår vert Sophia å komme seg gjennom hele, og du kan se...Loading next content