Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Echo

Tankevekkende Echo kommer til PlayStation 4 på onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-spillere har fått kose seg med Ultra Ultra sitt spesielle Echo i omtrent uker nå, mens PlayStation 4-spillere har måtte vente på en oppklaring om hva "kommer snart" egentlig betyr. Heldigvis tar det ikke lang tid fra før vi får svar til det faktisk kommer.

Nå kan utviklerne nemlig fortelle at spillet hvor fiendene lærer av alt du gjør vil komme PlayStation 4 førstkommende torsdag. Sammen med denne annonseringen har vi også fått en trailer som gir en raskt oppsummering av hva spillet går ut på for de av dere som ikke har hørt så mye om det.

HQ
Echo

Relaterte tekster

0
Echo får dato

Echo får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ultra Ultra er navnet på et nytt indiestudio fra København, og det består i stor grad av tidligere IO Interactive-ansatte (Hitman). Deres første spill blir det...

0
Lekker snikevideo fra kommende Echo

Lekker snikevideo fra kommende Echo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nå har vi fått se den første gameplay-videoen fra det kommende snikespillet Echo. Utvikler Ultra Ultra lager spillet i Unreal Engine 4, og her skal vi utforske et...Loading next content