Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Team Dignitas lander Buffalo Wings som partner

De sparket ting i gang med en heldags-stream.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amerikanske Buffalo Wild Wings har kunngjort at de har inngått et partnerskap med Team Dignitas. Buffalo Wild Wings anser restaurantene sine som "Official Hangout for Team Dignitas", så du kan forvente å se spillere dukke opp der.

Den populære Dignitas-streameren Elle 'Ellektrikk' Lockyer feiret partnerskapet med en heldags-stream av League of Legends.
Buffalo Wild Wings kommer også til å presentere en tretimers 1v1 Amateur Legends Tournament og Team Dignitas Showdown på TwitchCon.

Markedsføringssjefen for Buffalo Wild Wings, Bob Ruhland hadde dette å si om partnerskapet:

"We're excited to expand our support of the rapidly growing esports community through a partnership with one of the most recognisable and successful teams playing today in Team Dignitas."

Hva betyr dette for Team Dignitas?
Draktene deres kommer til å ha en Buffalo Wild Wings-logo på ermet, i tillegg til at spillerne kommer til å vise ansiktene sine på restaurantene. League of Legends-spillerne Terry 'Big' Chuong og Adrian 'Adrian' Ma kommer også til å være på TwitchCon for å møte finalistene i den Buffalo Wild Wings-sponsede turneringen.

Team Dignitas og Buffalo Wild Wings kommer til å være på TwitchCon for turneringen den 22. oktober, hvor amatørspillere kan møte de profesjonelle spillerne ansikt til ansikt, i tillegg til å vinne gavekort og Dignitas-merch.

Hva synes du om at esport-lag blir sponset av store kjeder?

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content