Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team Empire seiret over G2 Esports i Six Major Raleigh

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rainbow Six Major-turneringen i Raleigh ble avgjort i helgen, og mens den også bød på avsløringen av helt nye karakterer, samt et redesign av en av banene, så var det også interessant å se verdens beste lag konkurrere mot hverandre.

Det endte med å være Team Empire som seiret over G2 Esports. Empire er et kjent ansikt på R6-scenen, for de har også tidligere klart seg bra på Six Invitational. De vant dessuten Pro League-finalene i Milano tidligere i år. Nå har de tatt en tittel til ved å slå G2 3-1.

De vant første på Border, og deretter kom G2 tilbake med en siere på Kafe Dostoyevsky. Clubhouse og Coastline gikk dog begge til Empire, og dermed vant de.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content