Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Team EnVy rekrutterer Fortnite-streameren KingRichard til nytt lag

Kommer til å fortsette å streame under organisasjonens banner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen Team EnVy har kunngjort at de har tatt steget inn i Fortnite-verdenen, og at streameren KingRichard er kaptein på det nye laget deres, i tillegg til at han skal fortsette å streame under EnVys banner.

KingRichard har allerede en halv million følgere på Twitch og har rekorden for flest kills uten å ta skade selv i Fortnite. Rekorden er 19. Han har planer om å fortsette å streame i tillegg til å være lagkaptein, og skal dukke opp på fan-arrangementer og konkurranser, og lage innhold til sosiale medier sammen med organisasjonen.

"Richard's personality and top-level gameplay make for a great match. We are thrilled to support him in expanding his brand and the authentic connections he makes with fans. We know the future of the EnVy name in Fortnite is in good hands," sa Mike Rufail, eier og CEO av Envy Gaming.

Tror du vi kommer til å se flere streamere bli rekruttert på denne måten fremover?

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content