Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Team Liquid henter Gildersons fra Pittsburgh Knights

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen Team Liquid utvider nå deres kompetitive Apex Legends-lag med anskaffelsen av en ny spiller fra den rivaliserende organisasjonen Pittsburgh Knights. Avtalen innebærer at Zachary "Gildersons" Dennis forlater Knights og blir en del av Liquid, idet sistnevnte fortsetter sin kampanje i Apex Legends Global Series.

Denne signeringen betyr at Liquids lag består av fire medlemmer, noe som betyr at det har muligheten til å bytte ut medlemmer avhengig av deres respektive styrker og strategier.

Neste gang vi får se Liquid konkurrere er fortsatt uklart siden ALGS fortsatt er satt på pause på grunn av situasjonen i Ukraina.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content