Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Team Meat og MS er venner igjen

Super Meat Boy tikker snart inn på XBLA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Meat, som står bak det kritikerroste plattformspillet Super Meat Boy, har ved flere anledninger uttrykt misnøye med Microsoft. De er misfornøyde med støtten de har fått, og mener selskapet ikke har hatt troen på spillet deres.

Men nå skal partene ha kommet til enighet. Edmund McMillon annonserte det hele på <a href="http://supermeatboy.com/107/OUR_BOY_TURNS_ONE_/#b" target="_blank">Team Meats blogg<a>, der han skrev at det vil lanseres på XBLA til neste måned.

McMillon hadde ingen spesifikk dato å gi, men lovte til gjengjeld å lansere spillet med en enorm oppdatering. Denne vil inkludere et drøss av nye brett til Teh Internets.

- Det nye året er ikke langt unna, og vi vil legge fortiden bak oss for å gjøre det som er best for Super Meat Boy og fansen, skrev han videre.

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content