Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninja Gaiden

Team Ninjas "Progressive" er ikke Ninja Gaiden 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I et nylig gjennomført intervju med Team Ninjas sterke mann Tomonobu Itagaki passat han på å oppfriske litt i rundt deres kjente Xbox 360-prosjekt.

HQ

Dead or Alive: X-treme Beach Volleyball kommer denne gangen ikke bare å handle om volleyboll. Det vil inneha enda en sport.

Code Chronus er ikke noe barnespill som det tidligere ryktes om, uten i en sjanger som folk normalt oppfatter som rett til yngre spillere. Code Chronus er dog ikke tenkt at barn skal spille dette spillet. Det høres faktisk ut som om det kunne være et plattformspill eller lignende.

Til slutt passet Itagaki på å forklare at spillet som går under arbeidsnavnet Progressive ikke er Ninja Gaiden 2, men vel et actionspill. Det hele ble begynt som en tittel til Xbox, men nå er det blitt forflyttet til Xbox 360. Itagaki forsikrer at det ikke påvirker spillet eller dets grafikk, uten at det skal holde sedvanlig Team Ninja-klasse.

Dermed er det altså fortsatt ikke klart hvilket format som til slutt får Ninja Gaiden 2.

Relaterte tekster

Ninja GaidenScore

Ninja Gaiden

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I en tid preget av spill tilrettelagt for massene, gjør Techmo helomvending og server et vanvittig vakkert og ikke minst vanskelig spill...Loading next content