Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Singularity har inngått et samarbeid med ENDX og lansert en CS:GO-liste

E-sportorganisasjonen stiller nok en gang med et lag i konkurrerende CS:GO.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Singularity har annonsert sin retur til den konkurrerende Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Som beskrevet i et blogginnlegg, er vi informert om at esportsorganisasjonen har signert en avtale om å bringe en liste over spillere til CS: GO-verdenen.

Laget har blitt beskrevet som en "talentfull ung oppstilling" og består av rent polske spillere. Med hele vaktlisten å være; "Qlocuu", "POLO", "freo", "nestee" og "Virtuoso".

For å legge til dette har Singularity inngått et samarbeid med esports aksjeplattform, ENDX, en avtale som vil se aksjeplattformens listede lag bli utvidet med Singularity's CS: GO-team.

Når det gjelder når vi får se Singularity's CS:GO-teamet i aksjon, vil vaktlisten konkurrere i Split 1 av Polish League neste uke.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content