Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Spirit signerer stjernespilleren starix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Spirit annonserte i forrige uke at deres Counter-Strike: Global Offensive-lag har blitt beriket med Sergei "starix" Ishchuk. Den tidligere Natus Vincere-spilleren har takket ja til kapteinsrollen hos Team Spirit, og skal dermed lede laget som nå består av Paul "COLDYY1" Veklenko, Dmitry "S0tF1k" Forostyanko, Vadim "DavCost" Vasilyev og Dmitry "Dima" Bandurka.

Team Spirit er for øyeblikket på treningsleir i oppkjøringen til kvalifiseringen til Minor CIS, og 16. mai vil vi få se det nye laget i aksjon for første gang. Lagets manager, Ruslan Bugrino, sa følgende om den nye signeringen:

"As a champion of many big tournaments, [starix] clearly understands what it takes to win."

Starix sa selv at han hadde fått tilbud fra mange lag, men etter samtaler med spillerne og representater fra organisasjonen bestemte han seg altså for at Team Spirit var det rette stedet for ham.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content