Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality er de endelige CS:GO Major-mesterne.

Alle øyne er rettet mot CS2 nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST.tv Paris Major ble avsluttet i helgen, noe som betyr at inntil Counter-Strike 2 kommer og deretter starter sin konkurransescene neste år, får vi ikke flere Counter-Strike Majors, og at Major -syklusen for Counter-Strike: Global Offensive nå er over.

Så, med denne monumentale begivenheten bak oss, har de endelige CS:GO Major vinnerne blitt bestemt, og dette går til Team Vitality. Resultatet har sett at hjemmelaget ikke bare blir belønnet med 500 000 dollar i premiepenger, men også en direkte invitasjon til både IEM Köln 2023 og BLAST Premier World Final på slutten av året.

Når det gjelder når neste CS Major vil bli avholdt, vil dette være PGL CS2 Major Copenhagen som arrangeres i mars 2024.

Counter-Strike: Global Offensive
BLAST.tv

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content