Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality er IEM Rio 2023-seierherrene

Etter å ha beseiret Heroic i CS:GO-turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste majorturneringen Counter-Strike: Global Offensive er avsluttet, da Intel Extreme Masters Rio 2023 ble avsluttet i går kveld. I så fall har en vinner blitt kåret, og akkurat dette laget er ingen ringere enn Team Vitality.

Etter å ha beseiret Heroic i Grand Final på 2-0-vis, har Team Vitality reist hjem med ikke bare $100 000 i premiepenger, men også en direkte kvalifisering til IEM Köln 2023 når den starter i juli.

Når det gjelder hva som er det neste i den konkurrerende CS:GO-verdenen, er alles øyne rettet mot BLAST.tv Paris Major, som skal sparkes i gang om to uker, og denne hendelsen er den siste offisielle Major som spilles på CS:GO.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content