Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Team Vitality er verdensmestere Rocket League

Etter å ha klart å holde unna for Team BDS i den store finalen i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter over en uke med actionfylte konkurranser på Rocket League er 2023 World Championship nå avsluttet. Med 24 lag til stede ble den store finalen avholdt i går, der Team Vitality og Team BDS kjempet om brorparten av premiepotten og retten til å bli kåret til vinner.

Etter en ganske ensidig finale klarte Team Vitality å vinne over Team BDS og kunne dermed titulere seg som ny verdensmester. Dette betyr at laget kan reise hjem med 600 000 dollar i premiepenger, og at de har avsluttet en sesonglang kampanje der de også har vunnet Spring Split Major.

Når det gjelder Team BDS, endte organisasjonen opp med å være ett spill unna å bli kåret til back-to-back-verdensmestere.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content