Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality har vunnet cs_summit 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

cs_summit 4-turneringen i Counter-Strike: Global Offensive er nettopp blitt avsluttet, og det skjedde med en spennende finale, hvor Team Vitality, som nettopp har samlet et helt nytt lag, tok seieren. Her har de vunnet $64.000 etter å ha slått Team Liquid.

I gruppespillet sluttet de i en topposisjon, fordi de vant kampene mot NRG, Ghost Gaming og nettopp Team Liquid. Dog var ikke alt en dans på roser, da to kamper endte uavgjort mot Renegades og Ence. Og nå som vi snakker om Ence kom de faktisk helt til semifinalen, hvor de ble slått av Vitality 2-1.

Team Liquid skulle igjennom NRG Esports først, og de gjorde de også med 2-0. I selve finalen stod det klart hvem de beste lagene var, for kampene endte 16-9 på Nuke og 16-13 på Overpass.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Beyond the Summit

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content