Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Teaser Crytec en remake av det originale Crysis?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en gang for en del år siden hvor Crysis-serien ble betraktet som en av verdens største action-spillserier, men denne gikk i glemmeboken etter at Crysis 3 ikke klarte å selge som forventet.

Mange har dog ventet på enten et comeback eller en remake av det originale spillet, og det ser ut til at ett av disse ønskene holder på å bli oppfylt.

Nylig har Crytec utgitt en ny video, som setter fokus på siste utgave av CryEngine-grafikkmotoren. Demonstrasjonen avsluttes med en titt på øya fra det originale Crysis, og innen videoen slutter kan man høre den ikoniske lyden fra hovedpersonens drakt.

Crytec selv har ikke sagt noe om et potensielt nytt spill, eller en remaster eller remake. Du kan se videoen nedenfor.

HQ
Crysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content