Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

Ted Lasso bekreftet for FIFA 23

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere måneder har gått siden det begynte å gå rykter om at Apple TV-serien Ted Lasso ville være en del av FIFA 23 på en eller annen måte, og etter en stund med tydelige hint fra både utviklere og skuespillere har det endelig blitt bekreftet.

EA Sports forteller at Ted Lasso blir en del av FIFA 23 på skikkelig vis fra første stund. Da kan du ikke bare velge å være herr Lasso eller Coach Beard i managerdelen av karrieremodusen, men også kontrollere hele AFC Richmond uansett om det er i karrieren, Kick-Off, vennskapskamper eller online-sesonger. Derfor har selvsagt Jason Sudeikis, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Phil Dunster og de fleste andre av seriens mest populære skuespillere blitt skannet inn også slik at de virkelig ser ut som ekte vare.

Ekte vare er også stadioen Nelson Road også siden hjemmebanen selvsagt representeres, samtidig som at drakter, bannere, flagg og slikt blir tilgjengelige i FUT ved å fullføre utfordringer. Du kan se litt av hva som venter i traileren under.

HQ
FIFA 23
FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.

0
FIFA 23 slaktes på Steam

FIFA 23 slaktes på Steam

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om de som har kjøpt FIFA 23 Ultimate Edition har fått spille siden tirsdag er det først i dag at EA sitt siste spill i samarbeidet med fotballorganisasjonen lanseres...Loading next content