Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homefront

Tekniske feil i Homefront

Spillet låser seg til både PS3 og 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det renner over av brukere som rapporterer om store problemer med Playstation 3-versjonen av Homefront på spillets offisielle forum. Spillet fryser mens man spiller og låser seg i venterommene, hvilket fører til at man må skru av hele konsollen.

Nå har Kaos (utviklerne) tatt til motmæle og skrevet en beskjed som lyder:

- Hei, folkens. Jeg holder for øyeblikket på med å undersøke fryseproblemene på PS3 og vil slippe en oppdatering så fort jeg får snakket med alle på laget. Det kommer til å ta litt tid, men i mellomtiden - takk for tålmodigheten!

Ikke heller Xbox 360-versjonen virker å ha klart seg helskinnet gjennom produksjon. Her tikker det inn med klager om at spillet henger seg opp etter at Kaos Studios-logoen har dukket opp ved begynnelsen av spillet. Selv om problemet ikke er like utbredt på Microsofts konsoll, svarer Kaos likevel:

- Vi er igang med å undersøke problemet som et fåtall spillere har opplevd, og melder ifra her så fort oppdateringen er klar.

Det skal med andre ord være liten tvil om at Kaos Studios jobber så svetten renner for å rette opp i sine feil og blidgjøre skytespillskaren der ute.

Homefront
Det har dukket opp tekniske problemer til både Playstation 3- og Xbox 360-utgaven av Homefront.

Relaterte tekster

HomefrontScore

Homefront

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et interessant utgangspunkt blir et middelmådig skytespill. Robin har entret slagmarkene i Homefront og testet både kampanjen og flerspillerdelen...Loading next content