Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Tempo Storm får et PUBG-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som PlayerUnknown's Battlegrounds har blitt såpass populært har flere esports-selskapet skaffet seg folk som skal fokusere på spillet. I dag er det Tempo Storm som kan fortelle at de slenger seg inn i rekken med å inngå en avtale med Pure RNG.

Laget, som var det første nord-amerikanske laget som fikk "all-time points" på Showdown Series-tabellen, består av Keane 'Valliate' Alonso, Diondre 'YaBoiDre' Bond, Luke 'Meluke' Laing, og Randy 'Randingo' Joiner. Treneren deres vil være Trey 'Afflux' Bourne. Mannen har jo helt klart erfaring med slikt siden han blant annet har vært kaptein for flere lag i både Halo 2, Paladins, Call of Duty, og Overwatch, så det skal bli interessant å se hvordan denne gjengen samarbeider i PUBG.

Vi skal heller ikke glemme at vi får en liten forsmak på esports i PUBG når det avholdes en turnering under Gamescom neste uke. Dermed kan vi regne med å få se hvilke lag som virkelig utmerker seg i spillet.

Tror du spillet vil bli et av de mest populære innen esports?

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content