Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Temtem

Temtem legger til en offisiell Nuzlocke-modus

Hvis bare Pokémon ville gjøre det samme.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Temtem, den Pokémon-lignende MMOen har trukket spillere fra den monsterfangende-franchisen med tilsvarende søte skapninger og kampmekanikker. Det gjør imidlertid også sitt beste for å distansere seg fra Nintendo-serien ved å legge til noen ekstra funksjoner.

For eksempel har Temtem nylig introdusert Challenge-moduser i en ny oppdatering, og blant dem er den berømte Nuzlocke-modusen. Nuzlocke er en utfordring som først ble testet av Pokémon-spillene hvor du bare kan fange én Pokémon per område, og hvis en Pokémon besvimer kan du ikke lenger leke med den.

Selv om dette har vært et sterkt ønske blant lommemonsterfansen har det aldri blitt offisielt lagt til av Nintendo. I tillegg til å legge til en Nuzlocke-modus bringer Temtem også en Randomlocke- og Speedrun-modus til spillet også, så Crema Games er i alle fall bedre til å oppfylle slike ønsker enn Game Freak og gjengen.

Vil du prøve de nye modusene i Temtem?

Temtem

Relaterte teksterLoading next content