Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Terraria

Terraria kommer til konsollene

505 Games tar seg av porteringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actioneventyret/byggespillet Terraria har passert imponerende 1,6 millioner solgte kopier siden lanseringen på PC, og nå har utviklerne annonsert at spillet også skal slippes til Xbox Live Arcade og Playstation Network.

- Sjangeren for bygging med blokker har tatt verden med storm, og Terraria har sikret seg en massiv fanskare takket være fokuset på eventyr og oppdagelse, forklarer Tim Woodley fra 505 Games.

505 Games har nemlig påtatt seg ansvaret for konsollversjonen av spillet, og de lover samtidig å legge til nytt innhold for den eksisterende fansen:

- Vi ser frem til å kunne presentere denne allerede suksessfulle opplevelsen for konsollpublikumet, og vi gleder oss også til å legge frem nytt innhold for den eksisterende Terraria-fansen, fortsetter han.

Samtidig skal Andrew Spinks, skaperen av spillet, være involvert i utviklingen.

- Det har alltid vært en drøm for meg at så mange som mulig skulle få oppleve og nyte Terraria like mye som jeg har gjort, og dette er et nytt stort skritt i denne retningen. Det har vært kjempekult å jobbe med 505 Games, og jeg gleder meg til alle får se de nye funksjonene som har blitt lagt til i denne nye utgaven av spillet, jubler Spinks.

Lanseringen blir etter planen tidlig til neste år.

Terraria
Terraria
Terraria
Terraria

Relaterte tekster

5
TerrariaScore

Terraria

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Grav, bygg, utforsk og drep. Minecraft møter Mario i et riktig så sjarmerende indie-spill. Kim har kost seg med et annerledes spill...

0
Terraria oppdatert med 4K-oppløsning

Terraria oppdatert med 4K-oppløsning

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det fornøyelige, pikselerte rollespillet Terraria blir tatt godt vare på av utvikler Re-Logic, og spillet får stadig nye oppdateringer som forbedrer spillopplevelsen. Den...

3
Terraria passerer 20 millioner solgte

Terraria passerer 20 millioner solgte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi visste at Terraria er et populært spill, men omfanget av suksessen har likevel overrasket oss her i redaksjonen. Utvikler Re-Logic kan nemlig fortelle via deres eget...

1
Her er nyhetene i Terraria patch 1.2

Her er nyhetene i Terraria patch 1.2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle som har spilt Terraria vet at det er fryktelig vanedannende. I hvert fall til det er slutt på innholdet. I et forsøk på å forlenge levetiden kommer Re-Logic med en...Loading next content