Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad

Teslagrad har solgt 100 000 eksemplarer

Men norske butikker er ikke interesserte i å ta inn spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rain Games kan nå meddele at Teslagrad har solgt 100 000 kopier så langt. Dette utgjør 22 000 fysiske kopier og omtrent 80 000 digitale nedlastninger. Daglig leder Peter Wingaard Meldahl er godt fornøyd med tallene, men har ikke planer om å gi seg her.

- Selv er vi spente på hva Square Enix kan få til, samt den Amerikanske Playstation-releasen. Så vi har mye igjen. Neste milepæl blir 200.000 kopier, sier Meldahl.

Les også: Square Enix gir ut norske Teslagrad i Japan

Nordmenn må derimot til utlandet om de vil ha tak i en fysisk kopi av spillet, da norske butikker ikke ser ut til å ha vært særlig interessert.

- England fikk. Benelux fikk. Jeg mener, det er til og med sendt 2000 enheter til Midtøsten. Det er litt surt. Jeg ser for meg at det hadde vært furore om Norske kinoer ikke viste Norsk film. Vi vet selvsagt at Norge ikke er det største markedet, men vi skulle så ønske at det var til salgs her hjemme. I alle fall i Bergen, sier en tydelig oppgitt Meldahl.

Vi er uansett glade på Rain Games' vegne, og litt skuffet over norske kjøpmenn. Men heldigvis har vi da netthandel.

Teslagrad
Peter Wingaard Meldahl i Rain Games er oppgitt over laber interesse fra norske butikker (Foto: Kenneth Flage)
Teslagrad

Relaterte tekster

TeslagradScore

Teslagrad

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et norsk indiespill med mye sjel, høy kvalitet og frustrerende vanskelighetsgrad. Adrian har satt karakter...

0
Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså...

8
Norske Rain Games herjer på Metacritic

Norske Rain Games herjer på Metacritic

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det herlige indiespillet Teslagrad ble sluppet helt på tampen av 2013, men har allerede rukket å få en del oppmerksomhet. Utviklerne i Rain Games kan nemlig slå seg på...Loading next content