Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Ace Edge 3200

Hvis jeg nå sier at dette produktet stammer fra et svensk selskap - tror du meg da? Ikke? For faktisk kommer denne meget heftige musen fra Ace som er et svensk selskap og som overrasker noe enormt med denne musen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som jeg bestandig har sagt og sier det igjen, ikke vær skeptisk til ukjente produkter, for de kan mer enn gjerne være like gode som kjente merker og om ikke bedre. Jeg er nok en gang blitt imponert over en ny gamingmus som har sett dagens lys og her får vi gamere virkelig i pose og sekk. Musen jeg snakker om er Edge 3200 fra produsenten Ace. Den har tatt meg med storm og er veldig imponert over funksjonaliteten og ikke minst designmessig.

HQ

Her er noen specs;
• DPI and Profile level display
• OTM Pro © side buttons (Programmable)
• Rubber side grip for good comfort
• DPI switch, 4 different modes (Programmable)
• Omron D33 © L & R buttons (Programmable)
• Tilt scroll wheel with rubber surface (Programmable)
• Omron © Gaming (Programmable) & Profile buttons
• 1,8m nylon fabric cable with gold plated USB connector
• Changeable sidegrip, weightbox beneath (up to 30,6g)
• LED light with 5 different colors
• Avago 9500 © high-end laser sensor (up to 3600DPI)
• Ceramic Pads

Det første som møter deg når du åpner esken er en mus med mange knapper og muligheter. Formen ligner mange muser når du ser kjapt over den, men når du først går litt grundigere til verks at du først ser at den er unik på mange måter. Hvor de fleste produsentene setter DPI-knappen like ovenfor musehjulet, så har Ace valgt å legge den på venstre siden nedenfor der hvor tommelfingren blir liggende. Et genialt valg som faktisk fungerer meget godt. Det andre jeg fort la merke til var keramikkflatene på undersiden av musen. Disse keramikkflatene sørger for en friksjon jeg sjelden har opplevd på muser før. Den glir enormt lett over alle slags overflater og i tillegg tåler disse flatene mye i forhold til plastflater.

På musen finner du ti knapper noe som gir mange muligheter når det kommer til egenskaper for knappene. Frem på venstresiden finner du også fem lys som viser deg hvilken DPI-innstiling snedig plassering som ikke mange benytter seg av. En annen ting som definitivt gjør dette til en behagelig mus å bruke, er gummibelegget hvor tommelfingeren blir liggende. Formen er dyp og tommelen blir liggende godt inntil musen. I tillegg er det kort vei til to knapper ovenfor tommelen.

På venstre side av musen ligger hvileskulderen som ringefinger og lillefinger. Denne hvileskulderen kan du bytte ut med en hvor begge fingrer blir adskilte og dette var meget behagelig. Under hvileskulderen på venstresiden sitter også vektholderen. Her kan du sette inn vekter etter eget ønske. Selv liker jeg at musen er så tung som mulig, spesielt når jeg spiller sniper i Battlefield 2, Call of Duty: Modern Warfar2 og ikke minst Battlefield 2142. Alle disse spillene krever at musen er veldig nøyaktig, for det er snakk om ørsmå bevegelser om du skal treffe en fiende i hodet et stykke unna.

Dette er en annonse:

Når vi først snakker om nøyaktighet, så kan jeg ikke annet enn å skryte igjen av musen. For Edge 3200 er meget nøyaktig og det selv med 3600 DPI. For i disse spillene som nevnt ovenfor traff jeg veldig godt som sniper og her har nok både DPI og keramikkflatene veldig mye si. Jeg har testet ut musen på veldig mange underlag, til og med på kontorbordet fungerte musen veldig bra med god nøyaktighet. Å bruke keramikk som glideflater er et smart trekk og noe som fungerer meget godt på Edge 3200 - den glir lettere enn alle andre muser jeg har prøvd.

Designet på Edge 3200 gjør at den er meget behagelig å bruke og det selv etter timesvis med spilling. I tillegg ligger knappene på de rette plassene slik at man slipper og måtte fumle etter dem under kampens hete. Ace of Sweden kan være stolte over å ha fått til et så godt produkt som jeg er blitt veldig glad i. Stilige lys på fremsiden og baksiden sørger for at den passer meget godt om du skal på LAN og mange vil da legge merke til den. Etter å ha spilt mange krevende skytespill, kan jeg ikke annet enn å skryte av Edge 3200 som fungerer meget for meg.

Ace Edge 3200
Ace Edge 3200
Dette er en annonse:
Ace Edge 3200
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Glidere av keramikk, mange knapper, godt design, stilige lys, mye for pengene.
-
Passer ikke for de som spiller med venstre hånd.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Ace Edge 3200

Test: Ace Edge 3200

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Hvis jeg nå sier at dette produktet stammer fra et svensk selskap - tror du meg da? Ikke? For faktisk kommer denne meget heftige musen fra Ace som er et svensk selskap og som overrasker noe enormt med denne musen!Loading next content