Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2-bilder

Mer ubegrenset bilmoro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden Test Drive Unlimited har folk lengtet etter en oppfølger som har ryktes å være i produksjon en god stund allerede. Nå er det dukket opp litt informasjon som sier at vi kan forvente en annonsering av Test Drive Unlimited 2 i løpet av kort tid. Denne gangen vil det bli enda flere biler tilgjengelig, som SUV-er, buggyer og ATV-er. Det vil også være en historie, en sikkelig dialog, karakterer og lignende.

Test Drive Unlimited 2Test Drive Unlimited 2
Bildene kommer fra en versjon som skal være to år gammel, og er ikke representativ for hvordan det ser ut i dag. Om dette er sant, beviser det i alle fall at de er et godt stykke på vei i produksjonen allerede.

Relaterte tekster

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Et interessant konsept der bilkjøring blir sett på som en sosial opplevelse. Vi står klare med dommen...Loading next content