Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown får seks nye skjermbilder

KT Racing lover over 600 kilometer med veier, dynamisk vær, hemmelige områder og døgnsyklus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke hørt mye om Test Drive Unlimited: Solar Crown til tross for at det visstnok fortsatt skal lanseres i 2023, men dette ser ut til å være i ferd med å endre seg. I et lengre innlegg på Steam forklarer utviklerne noen av funksjonene vi kan se frem til når vi får besøke den digitale Hong Kong Island - som er "trofast gjenskapt og i ekte 1: 1-skala", og tilbyr også "en veldig variert og intens kjøreopplevelse".

Det viser seg at det er "over 600km / 370 miles med veier" klare for å utforske med "hemmelige områder", og spillet har andre kule funksjoner også, inkludert dynamisk vær og døgnsykluser:

"I tillegg til de varierte terrengtypene er det et dynamisk vær- og tidssystem: Du kan gå fra en solrik tur ved daggry til en lang nattkjøring under stormfull himmel. Regn har en betydelig innvirkning på bilens oppførsel: du må tilpasse kjøringen for å unngå uventede skrens og kanskje endre dekk- og gir-forhold. Ikke glem å slå på vindusviskerne mens du venter på at solen skal komme frem igjen, slik at du kan legge ned toppen igjen! Dag/natt-syklusen er også realistisk med distinkte faser for daggry, dag, kveld og natt."

Vi antar at vi får se mye mer fra Test Drive Unlimited: Solar Crown under noen av de mange planlagte spillarrangementene i juni. Inntil da, sjekk ut bildene nedenfor. Det ser ut som en interessant utfordrer til Forza Horizon 5, ikke sant?

Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown
Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown
Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown

Relaterte tekster



Loading next content