Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Epos H3 Pro Hybrid

EPOS tar et avgjørende skritt i den riktige retningen med deres første reelt allsidige headset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Siden EPOS "gikk selv", og begynte gradvist å skifte deres ellers ganske populære GSP-serie ut med H-modellene, så må det sies å ha vært litt av en blandet landhandel. Prisene har vært litt for høye, og teknologier forbrukere ellers kunne tillatt seg å forvente i de prisklassene mangler.

HQ

Men nå er meningen at vi skal få alt i en pakke, for her kommer H3 Pro Hybrid brakende, et headset som kan være både kablet, fungere trådløst via en 2,4GHz dongle og bruke Bluetooth - altså er det første gang at EPOS' oppdrag om å designe et headset som kan brukes til alt faktisk har blitt realisert.

Heldigvis starter vi med alt som EPOS gjør så briljant. Byggekvaliteten er rett og slett utmerket, og det er lett å applaudere fokuset deres på mer subtilt design, i stedet for noe av det konkurrerende produsenter som for eksempel Asus fortsatt gjør. Likeledes er de uhyre komfortable med masser av kunstlær på innsiden, og en form for suede på klokkene. Jeg kunne seriøst brukt dem hele dagen, og de er uten tvil blant de mer komfortable gamingheadsettene du kan kjøpe for penger i dag.

Epos H3 Pro HybridEpos H3 Pro Hybrid

Det er fortsatt samme volumhjul på siden, som jeg heller ikke klager på, og likeledes er den samme utmerkede boom-mikrofonen, som vi har rapportert om ved flere anledninger over tid, også tilbake. Og den er fortsatt fantastisk. Den kan dessuten tas helt av, noe jeg lett kan se være nyttig, selv om jeg alltid vil foretrekke en mikrofon som kan oppbevares inne i selve klokken ala Steelseries. Men det går selvsagt også utover kvaliteten, og en direkte avtagbar er et godt kompromiss.

Dette er en annonse:

Det nye er bare at du kan bruke mange forskjellige tilkoblingsmuligheter denne gangen. Du kan bruke den medfølgende kabelen, som imidlertid fortsatt er formet på en slik måte at hvis den går i stykker, så er du tvunget til å kjøpe en ny fra selve EPOS til en høyere pris. Det er fortsatt relativt forbrukerfiendtlig atferd, og vi ser fortsatt ingen grunn til å bruke minijack i stedet for standard. Men så er det Bluetooth 5.2 for mobile enheter, en Switch, et nettbrett eller hva det måtte være, og så endelig en 2,4 GHz USB-A dongle.

Denne har en lang rekkevidde, som uten problemer strakte seg over hele vårt kontorareal, og ikke bare det, den er også kompatibel med PlayStation 4 og PlayStation 5. Det gjør headsettet utrolig allsidig, og for første gang er det ikke noen begrensninger når man kjøper et EPOS-headset fra H-serien.

Epos H3 Pro HybridEpos H3 Pro Hybrid

Jo, det er fortsatt ting EPOS må jobbe med, som bedre 7.1 surround via USB, og selv om mikrofonen fortsatt er bedre enn de fleste primære konkurrentene, så slås den fortsatt av den betraktelig billigere HyperClear-mikrofonen fra Razer.

Dette er en annonse:

Og så er det prisen. Vi snakker noe som likner 2800 kroner, som er mye tatt i betraktning at du kan få et Logitech G Pro X Lightspeed til 1600 kroner, eller et Razer Blackshark V2 Pro med førnevnte mikrofon til 1900 kroner.

Men det er dog et markant skritt i den riktige retningen, og selv om EPOS fortsatt prissetter deres produkter på en litt ujevn måte, så tilbyr de denne gangen et produkt som om ikke annet leverer på stort sett alle parametre. Det gjør prisen lettere å ha med å gjøre i min bok, og vi ser nå endelig at de er på rett spor.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content