Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G9X

Logitech er for meg klippen når det kommer til gaming-muser og jeg har spilt veldig mye med hele G-serien muser til Logitech hvor sistnevnte nå er G9X.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har alltid vært en stor fan av Logitech og liker godt deres produkter. Ikke bare designmessig, men også for den gode funksjonaliteten produktene har. Plutselig en dag fikk jeg en melding om jeg ønsket å teste ut Logitechs nye G9X og selvsagt svarte jeg ja til det med god grunn etter å ha spilt med så og si alle muser i G-serien.

Denne musen er veldig lik innpakningen av den forrige modellen og det er lett å bli lurt til å tro at musen er den samme, men det er faktisk forskjeller foruten den ene X-en. Designet er også det samme, men det Logitech har gjort med G9X, er å forbedre sensoren som har fått musen enda mer nøyaktig enn den tidligere modellen. Jeg trodde faktisk ikke dette var mulig, men da jeg fikk testet ut forskjellen på G9 og G9X så fant jeg fort ut at det var en forskjell, liten men dog. Det andre jeg liker veldig godt med musen er stoffet skallet er sprøytet inn med. Dette gjør at grepet er veldig godt og hånden sklir ikke selv om svetten pipler. Denne teknologien har Logitech valgt å kalle for DryGrip og som beskriver dette veldig godt.

Som vanlig finner du muligheten til å lagre tastemakroer, ppt-innstillinger og lampefarger inn på selve musen. Lampefargene kan justeres i mange forskjellige farger slik at de går i stil med fargen du har på PC-en. Selv er jeg stor fan av rød farge og bruker mye rødt. Opp til fem profiler kan lagres i musen og hentes frem når du spiller - enkelt og genialt spesielt om du for eksempel tar med deg musen til en venn. Vektsystemet til Logitech er også noe som fungerer veldig bra og med vekter på opptil 20g, kan du selv velge om musen skal være lett eller tung. Selv liker jeg den passe tung, mens flere av mine venner bruker fjærlette muser. Musehjulet er bygd slik at du kan velge to moduser. En med klikk og en uten og spesielt det siste fungerer veldig godt om du skal skrolle deg kjapt nedover nettsider m.m.

For at en mus skal være nøyaktig er det viktig med skikkelig glidere på undersiden av den. På Logitech G9X finnes det tre store glideflater og disse er lagd av PTFE-plast og er veldig holdbare mot striper m.m.

G9X-musen har fra 200 ppt til 5700 ppt i oppløsning og her er det opp til å velge hvilken fart du vil musen skal bevege seg over skjermen. Når jeg surfer, tegner m.m. bruker jeg høy ppt, mens når jeg spiller bruker jeg lavere ppt. Som vanlig testet jeg musen på flere forskjellige overflater, til og med trebordet jeg har stående i uthuset fikk testet seg og på alle overflater var G9X-musen veldig nøyaktig noe som også Logitechs muser er kjente for.

Dette er en annonse:

Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med G9X-musen og den gir meg alt jeg trenger til spillingen min. Musen er meget nøyaktig, har et godt design jeg liker, man kan bytte skall, legge inn opp til fem profiler, har en ledning som ikke krøller og den har vekter som gjør at du kan justere tyngden. Nok et kvalitetsprodukt fra Logitech har sett dagens lys og hva mer enn det kan vi vel ønske oss. Husk nå å at det ikke er sikkert at denne musen passer deg, så får å se om den gjør det, ta deg en tur til en butikk som selger den for så å få sett nærmere på den.

Logitech G9X
Logitech G9X
Logitech G9X
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Godt grep, god funksjonalitet, vekter, veldig nøyaktig.
-
Prisen
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

4
Test: Logitech G9X

Test: Logitech G9X

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Logitech er for meg klippen når det kommer til gaming-muser og jeg har spilt veldig mye med hele G-serien muser til Logitech hvor sistnevnte nå er G9X.Loading next content