Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Diablo IV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   hardware-tekster

   Test: NZXT Whisperer

   NZXT er en stor produsent av blant annet kabinetter og i dag kan du lese vår aller første test av nettopp et slikt kabinett fra nettopp denne produsenten.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Hvisker viftene i kabinettet ditt? -I believe not.
   Mange kabinetter har vifter som bråker - mye. Dette gjelder ikke minst mitt Antec Twelve Hundred. Kabinettene kan være fantastiske på alle andre måter, men støyen kan likevel bli en plage, både for deg og de rundt deg.

   HQ

   Støyen er en ulempe. Som for den bilfrelste er det slik at man gjerne vil høre at det er ekstreme krefter i aksjon under panseret. Men noen ganger skulle man ønske at PCen kunne jobbe uten å gjøre så mye av seg. Når rommet ellers er stille skulle gjerne PCen vært som en kraftig motorbåt som kan gli manøvrerbart inn til havnen mens man knapt skulle tro at motoren var med på å drive båten glidende over det stille vannet.
   Men slik er det altså ikke. PCen skaper forstyrrelser og ødelegger lydopplevelsen når du hører på musikk. Den er opphav for en konstant murring og kan kanskje ikke stå på hele døgnet utelukkende fordi den bråker for mye.

   Dette vil NZXT tilbakevise ved sitt Whisperer kabinett.

   Whisperer er et stilrent kabinett med en matt sort farge og et enkelt ytre uten fancy vinkler eller lys. Fremfor alt er utsiden praktisk utformet. Med en stilig dør som beskytter forsiden og en praktisk anretning for lydutganger og USB-porter i front som trykkes opp fra toppen av kabinettet når du trenger den.

   Men trass i et minimalistisk utsmykket ytre er Whisperer ingen miniputt. Med fulltower design er det plenty med plass på innsiden, men så tar det også opp et ikke så beskjedent volum på arbeidsplassen.

   Dette er en annonse:

   På innsiden er det rom for de største hovedkort, tettpakket med andre komponenter og kjølere. Er du opptatt av lagringsplass er dette det riktige kabinettet. Med et stort anntall brønner for harddisker, i tillegg til de mer standard 5,25 tommers brønnene, plassert for lett tilgjengelighet med åpningen vendt mot coveret for å slippe å smyge harddiskene forbi ledninger og komponenter tilknyttet hovedkortet.

   Kabinettet har stor plass for enkel montering av hovedkortet du velger.

   I bruk kjøles kabinettet til mindre støy som enn flere andre kabinetter, uten å ofre for store temperaturgevinster.

   Til syvende og sist er det oppsummeringens time, og NZXTs kabinett har for det meste imponert. Kabinetter er noe NZXT virkelig kan lage. Whisperer har solid kvalitet, selv om frontdøren kunne vært bedre. For meg er den litt anonyme fronten kun et pluss. Selvfølgelig vil det ikke imponere mye på LAN riktignok, men det ordner monsteret du har plass til å putte inni. Stillheten som lydisoleringen og det minimale antallet vifter byr på, er det desidert viktigste ved valget av dette kabinettet, og det leverer. NZXTs evigvarige problem er prisen i forhold til konkurrentene.

   Dette er en annonse:
   NZXT Whisperer
   NZXT Whisperer
   07 Gamereactor Norge
   7 / 10
   +
   Størrelse, stille, anonymt
   -
   Pris, frontdøren
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster

   0
   Test: NZXT Whisperer

   Test: NZXT Whisperer

   HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ole-Kristian Lima Anfinsen

   NZXT er en stor produsent av blant annet kabinetter og i dag kan du lese vår aller første test av nettopp et slikt kabinett fra nettopp denne produsenten.   Loading next content