Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Qpad CT - musmatte for gameren!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg i min årelange gamingtilværelse aldri har testet ut musmatter fra Qpad, men med CT-matten er jeg nå overbevist om at jeg har gått glipp av noe stort...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Å teste ut nye produkter er noe vi liker godt og spesielt når du blir så enormt tatt på senga av et merke du aldri før har testet ut at du ikke kan tro det er mulig, ja blir det til slutt en herlig opplevelse.

Qpad er for mange mentorer når det kommer til produksjon av musmatter og nå skjønner jeg hvorfor. Musmatten fra Qpad kommer i en helt ordinær rundt plastfuteral og ser utseendemessig veldig lik andre musmatter, men så kommer det som virkelig fikk meg hekta - nemlig nøyaktigheten. Jeg har testet mange musmatter opp igjennom tiden min her på Gamereactor og har opplevd musmatter i forskjellige former, overflater og kvalitet.

Qpad er et selskap som holder til i Sverige og har lange vært i førersetet for støtte av esport hvor de blant annet sponser klaner fra forskjellige spillmiljøer. Selv har jeg sett en rekke annonser i diverse svenske PC-blader for Qpad, men det har aldri slått meg å teste ut disse geniale musmattene fra gjengen i Sverige.

Overflaten til CT-matten er behandlet med et tøystoff som gjør den unik. Håndlaget i Bromma, Sverige og har en mye glattere overflate enn andre tøymatter vi kjenner og med de medfølgende gliderne for musen (Qpads egne), oppdager du hvor lett musen glir over CT-matten. Har aldri kjent på makan for en god gli musen fikk på denne overflaten. Om du ikke vil bruke de medfølgende gliderne, så fungerer selvsagt musmatten perfekt da også, men jeg mener man kan tjene på å sette på glidere med tanke på nøyaktigheten.

Som du sikkert vet, spiller jeg en god del Battlefield 2 og Battlefield 2142 samt Call of Duty 4 og 5. I disse spillene er jeg avhengig av å ha en mus og en musmatte som er nøyaktig. Nå har jeg funnet den perfekte kombinasjonen med Logitech G9 og Qpad CT. Ufattelig bra kombinasjon som gjør utslag ved at jeg både treffer og forflytter med bedre.

Dette er en annonse:

Jeg har tidligere vært en stor fan av harde musmatter og har tidligere lagt min elsk til blant annet SteelSeries SP. Nå har en arvtager kommet for tøymattene og det er Qpad som nå tar tronen. Det er en ting som er verdt å nevne som en negativ ting og det er tykkelsen. Selv om jeg bor langt inne i de dype skoger, hender det at jeg får besøk av mine venner. De har fått prøvd musmatten og kommet frem til at den var litt for tykk. 4mm er ikke tykt, men for noen som gjerne vil ha musmatten så tynn som mulig, kan 4mm være for tykt. Jeg for min del synes den er passe og ikke for tykk, men det er nå opp til hver enkelt hvordan man vil musmatten skal være i tykkelse. Hvis du synes 4mm er tykt, så finnes det faktisk en versjon som kun er 1.5mm og da begynner det å passe alle og enhver.

Utseende er kanskje ikke så mye mer annerledes enn vanlige musmatter og ligner mye på andre merker. Designet er heller ikke det sprekeste, men med at CT-matten er så nøyaktig, så tenker jeg lite på den biten.
Musmatten kommer i forskjellige størrelser og koster fra i overkant av 200 kroner for de minste og til litt over 300 kroner for de største. Det er ingen upris og man får veldig mye for pengene. Spesielt hvis man tenker på hvor nøyaktig musmatten er. Jeg er i syvende himmel og nå vil jeg ved hjelp av CT-matten benytte meg mer av min dødbringende sniperrifle som garantert vil gjøre livet surt for mine motstandere. Er du på utkikk etter en ny musmatte, så for guds skyld se om du kan finne Qpad CT. Den vil gi deg en nøyaktighet du sjelden har opplevd i spillingen din.

Qpad CT
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Veldig nøyaktig, spesialutviklet overflate, medfølgende glidere og finnes i flere størrelser.
-
Ikke alle likte høyden - 4mm, samt at designet kanskje ikke var så altfor spennende.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Qpad CT - musmatte for gameren!

Test: Qpad CT - musmatte for gameren!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Jeg skal ærlig innrømme at jeg i min årelange gamingtilværelse aldri har testet ut musmatter fra Qpad, men med CT-matten er jeg nå overbevist om at jeg har gått glipp av noe stort...Loading next content