Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SteelSeries Xai

Det enkle er ofte det beste! Stilren og enkel laser mus som gjør jobben for oss meget kresne gamere!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

SteelSeries har i en årrekke produsert det ene kvalitetsproduktet etter det andre og gitt oss gamere utrolig mye glede. For ikke mange dagene siden kunne du lese en anmeldelse av den optiske spillmusen Kinzu og som vi likte veldig godt. Nå har vi testet ut Xai og nok en gang kan vi si oss fornøyd med en mus som gir oss alt hva vi måtte begjære.

HQ

Det første du legger merke til når du åpner esken er en enkel mus uten noe mikk makk og fanzy stuff. Musen er stilren, har syv programmerbare knapper og både venstre og høyrehånds brukere kan spille med den. I tillegg finner vi den alltid gode kvaliteten SteelSeries er kjent for med et skikkelig program for innstillinger av DPI (eller CPI som SteelSeries kaller det) og dette kan du igjen overføre til musen hvor det hele vises på en LCD-skjerm på undersiden.

Her er mer specs du kan tygge på;
- Frames per second: 12.000
- Inches per second: 150+
- Megapixels per second: 10.8
- Counts per inch: 100 - 5.001 (one CPI Steps)
- Max. Acceleration: 30 G
- Sensor data path: True 16 bit
- Lift distance: ~1mm (auto-adjusting)
- Buttons: 8
- Cord: 2 m / 6,5 ft (braided to improve durability)
- Polling: 125 - 1000 Hz (1Hz increments)
- Gold-plated USB connector
- Measurements: 125,5 x 68,3 x 38,7 mm / 4,94 x 2,69 x 1,52 in
- CPI high/low indicator
- SteelSeries FreeMove Technology
- SteelSeries ExactSens Technology
- SteelSeries ExactRate Technology
- SteelSeries ExactAim Technology
- On mouse acceleration Technology
- On mouse LCD display for tweaking above technologies thru menu system
- Large pressure points that reduce friction for optimized glide
- Driverless, plug-and-play feature for LAN gamers
- Built-in memory for 5 profiles
- Operating systems: Win 2000/XP/Vista/7 / Mac OSX
*Configuration software only available for Windows operating systems

Xai er ellers dekket av et overlag som gjør at du får et godt grep om musen. Mikroknappene er behagelige å trykke på og ligger i perfekt avstand fra tommelfinger. Du har også veldig god støtte til både lillefinger og tommelfinger på hver sin side og på undersiden har SteelSeries Xai tre store glideflater noe som gjør at friksjonen går som en drøm. Musen glir godt på uansett underlag og med en innstilling på fra 100 til 5001 CPI, så blir ikke dette annet en fet opplevelse. Aldri har jeg klagd på nøyaktigheten til SteelSeries sine muser og denne gangen slipper jeg også det. For musen er veldig nøyaktig og gir god respons om du spiller FPS-spill eller strategi. Å spille sniper i Battlefield 2 eller Call of Duty: Modern Warfare 2 fungerer kjempegodt og jeg treffer stort sett det jeg sikter på. Herlig er det rett og slett.

Selv om musen ikke har vekter man kan putte inn, så har SteelSeries gjort den akkurat passe tung og nøyaktigheten kan opprettholdes. Programmet som følger med gir deg gode muligheter til å innstille musen etter ditt eget ønske og det ned til den minste CPI-en. SteelSeries reklamerer med sine spesielle teknologier som FreeMove, ExactSens, ExactRate, ExactAim og alle disse gjør at musen faktisk er veldig nøyaktig og sørger for at den fungerer på uansett underlag du bruker. Selv prøvde jeg ut musen på hardt underlag, tøyunderlag og ikke minst kontorbordet. Under disse testene hadde Xai ikke noen problemer og ga meg den like gode nøyaktigheten. Imponerende!

Dette er en annonse:

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med Xai som er utrolig nøyaktig. Den er ikke like fanzy som mange av de andre musene og den passer om du spiller med venstre eller høyre hånd. Vektbalansen er perfekt, den glir veldig lett på uansett underlag og den er proppet med teknologi som gjør at vi gamere får det vi er ute etter når vi kjøper oss en mus. Jeg er imponert over musen og kan ikke få skrytt nok av den. Selvsagt med vekter hadde man selv kunne ha bestemt tyngden på musen og da ville og musen ha fått toppkarakter fra meg. Løp og kjøp!

SteelSeries Xai
SteelSeries Xai
SteelSeries Xai
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Nøyaktig på alle overflater, behagelige å bruke, kan brukes med venstre og høyre hånd, god programvare.
-
Savnet vekter, ikke noe lys som blinker...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: SteelSeries Xai

Test: SteelSeries Xai

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det enkle er ofte det beste! Stilren og enkel laser mus som gjør jobben for oss meget kresne gamere!Loading next content