Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SureFire Harrier 360

Et middelmådig gamingheadset, men til en meget budsjettvennlig pris.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Er du gamer på stramt budsjett og er ute etter et nytt headset, er USB-headsettet SureFire Harrier 360 sannsynligvis et av alternativene du kommer over og kanskje vil vurdere på grunn av den meget snille prisen. Men er det noe bra?

HQ

Jeg har testet det en stund nå, og la meg starte med selve lydkvaliteten.

Headsettet er utstyrt med 7,1 virtuell surroundlyd og leverer en lydkvalitet som er helt ok for spill, med klar og tydelig lyd, og skaper et ålreit 3D-lydbilde, men jeg skulle så gjerne hatt mer bass og diskant. Det er som regel helst spill man kjøper et gamingheadset til, og det er også spill du bør holde deg til med dette, for til musikklytting er det ikke spesielt egnet. Det har heller ingen programvare der du kan justere mellom forskjellige nivåer, så headsettet du får ut av esken, er det du får. På kabelen finner du kontrollenheten som lar deg justere volum, dempe mikrofonen og velge RGB-moduser.

SureFire Harrier 360

Mikrofonlyden er imidlertid ganske god og på nivå med mange mye dyrere headset jeg har prøvd opp igjennom, men bakgrunnsstøy filtrerer den ikke, så hvis du sitter i støyende omgivelser kan det fort bli irriterende for dine medspillere når støy blir plukket opp av mikrofonen. Pluss for at den er avtakbar og at den kommer med en vindhette som i det minste filtrerer ut pustelyder.

Dette er en annonse:

Over lengre spilløkter er ikke headsettet spesielt behagelig å ha på, da det ikke tar lang tid før hodebøylen begynner å gnage på toppen av huet. Man kan selvfølgelig justere lengden på bøylen, men uansett hvordan jeg prøvde å tilpasse den, ble det ubehagelig etter hvert. Putene er av kunstskinn, som hjelper litt med å holde noe støy ute, og rundt ørene sitter Harrier 360 godt, og jeg kjente i det minste ingen plager der i løpet av min tid med det.

Estetisk sett er det et ålreit headset, med stilig RGB-belysning på siden. Her kan du velge mellom tre moduser; fast, fargesirkel eller av. Konstruksjonen føles derimot ikke bunnsolid, og det kan føles litt billig og skjørt, men det er jo også et billig headset.

SureFire Harrier 360

SureFire Harrier 360 vil koste deg rundt 450 kroner, og det er absolutt et attraktivt prisnivå. Men er du opptatt av høy kvalitet og komfort bør du lete en annen plass. Det får jobben gjort, men om ofringene er verdt de hundrelappene du sparer på å velge dette fremfor noe annet får være opp til deg.

Dette er en annonse:
05 Gamereactor Norge
5 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content