Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Artful Escape

The Artful Escape slippes på PS4, PS5 og Nintendo Switch neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Artful Escape forsvant dessverre litt i mengden for mange da det kom til PC og Xbox forrige høst, men det endte opp med å bli en het årets spill-kandidat for mange av dem som faktisk spilte det. Derfor er det godt å se at enda flere får mulighet til å prøve det spesielle spillet.

Annapurna Interactive avslører at The Artful Escape kommer til både PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch allerede den 25. januar. Traileren som følger med annonseringen inkluderer også noen meget positive lovord fra store aktører som anmeldte spillet i fjor.

HQ
The Artful Escape

Relaterte tekster

0
Vi snakker med The Artful Escape-skaperne

Vi snakker med The Artful Escape-skaperne

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Du som fulgte med på pressekonferansene under E3 denne sommeren husker sikkert indiespillet The Artful Escape, som tok over skjermen med drømmebilder og spesiell musikk....

0
Se traileren til The Artful Escape

Se traileren til The Artful Escape

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Microsofts pressekonferanse dukket det opp en lett psykedelisk trailer for spillet The Artful Escape. Neonfarget himmel og gitarspillende astronauter står på menyen...Loading next content