Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Ascent

The Ascent skyter seg inn på PlayStation i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i desember fikk vi klare tegn på at det foreløpig PC- og Xbox-eksklusive The Ascent, som Ben ikke er alene om å like ganske godt, skal komme til PlayStation-konsollene. Svenskene har brukt lengre tid enn jeg trodde, men nå har de i alle fall bekreftet det.

Neon Giant forteller at The Ascent slippes på PlayStation 4 og PlayStation 5 den 24. mars. Samtidig har de godt nytt for de som allerede spiller på PC siden de får den etterlengtede New Game+ med høyere vanskelighetsgrad, økning av maksnivået til 30 og muligheten til å oppgradere våpen enda mer. Denne oppdateringen er helt gratis, mens det også er mulig å kjøpe Cyber Warrior-pakken for noen ekstra våpen, en Tactical, rustninger og skins. Forhåpentligvis følger alt dette med i PlayStation-utgavene fra første stund.

HQ
The Ascent

Relaterte teksterLoading next content