Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

The Beatles: Rock Band Singstar

Ryktene stemte... på en måte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har tidligere skrevet at det har versert rykter om et eget Singstar Beatles. Rykter som senere ble avkreftet, men som nå faktisk viste seg å være halvveis sanne. Det det dreier seg om en er The Beatles: Rock Band-pakke som består av spillet på PS3 sammen med to Singstar-mikrofoner. Perfekt hvis man har lyst til å synge harmonier. Pris og eksakt lanseringsdato er ikke spikret, men pakken forventes å komme i salg i løpet av de neste ukene.

The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content