Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros. Ultimate

The Big House satser kun på digitale eventer i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om pandemien og fare for smitte har roet seg betraktelig i deler av verden er det ikke alle steder som har en like god trend. For eksempel har altså The Big House atter en gang bestemt seg for å kansellere alle fysiske Super Smash Bros.-eventer i år på grunn av Covid-19. Selskapet sier at det ble tvunget å ta avgjørelsen allerede i februar, noe som selvsagt er en av grunnene til utfallet. Dessverre nevner ikke pressemeldingen noe spesifikt om digitale eventer heller, men nøyer seg i stedet med "vi håper dere fortsetter å følge oss og de andre fantastiske eventene som skal være i mellomtiden, samt å se dere igjen i 2022". Du kan lese hele under.

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content