Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Bourne Conspiracy

The Bourne Conspiracy

Første screens fra Bourne-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som dere sikkert allerede vet så har Vivendi Games kjøpt opp rettighetene til Robert Ludlums bøker om agenten Jason Bourne. Det første spillet, The Bourne Conspiracy, som bygger på boken The Bourne Identity (1980) og som også inneholder helt nyskrevne deler skal lanseres neste sommer.

Spillene bygger ikke på filmene med Matt Damon i hovedrollen og derfor ser hovedpersonen ikke ut som skuespilleren. For utviklingen står High Moon Studios som tidligere har skapt westernvampyrspillet Darkwatch og de bruker Epics populære Unreal Engine 3.0 for å utvikle spillet. I sann Jason Bourne-ånd ligger mye av fokuset i spillet på nærkamper.

Tross ryktene om eksklusiviteter så har spillet nå blitt annonsert til både Playstation 3 og Xbox 360. Under årets E3-messe kommer vi garantert til å få se mer av spillet. Vi har også hørt at en trailer skal slippes da.

Sjekk de første skjermisene fra spillet her nedenfor.

The Bourne Conspiracy
The Bourne Conspiracy
The Bourne Conspiracy

Relaterte tekster

The Bourne Conspiracy

The Bourne Conspiracy

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Verdens tøffeste hemmelige agent debuterer i spillform. Vi har sett nærmere på superintense The Bourne Conspiracy. Les alt innenfor!Loading next content