Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Classic

The Burning Crusade kommer til World of Warcraft: Classic i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Blizzard kunngjorde at World of Warcraft: Classic skal få The Burning Crusade-utvidelsen nøyde de seg med å si at det ville skje en gang i 2021. Heldigvis viser det seg at lanseringsdatoen ikke er langt unna når vi først får det.

The Burning Crusade vil nemlig komme til World of Warcraft: Classic akkurat når datoen skifter over til den 1. juni. For de ekstra ivrige av dere er det greit å bemerke at oppvarmingen starter den 18. mai siden den forberedende oppdateringen slippes da. Når denne er lastet ned vil man få valget om å fortsette uten utvidelsen, ta turen til Hellfire Peninsula eller klone karakterene sine for å nyte begge deler. Deretter er det bare å glede seg til nye klassiske omgivelser, mer utfordrende Raid og alt det andre The Burning Crusade var og er kjent for.

World of Warcraft: Classic

Relaterte teksterLoading next content